Gratis bezorgen vanaf € 100,- in Nederland
FSC gecertificeerd hout

Meest recente weblogs

Openingsfeest van TICRA Maastricht

Geplaatst op 05 Sep, 2024

Het moment waar we zo lang naar hebben uitgekeken is eindelijk aangebroken, en we kunnen niet wachten om het met jou te delen. We nodigen je uit voor de officiële openingsdagen van onze gloednieuwe Outdoor living & wellness showroom in Maastricht.
Zet 20 & 21 september in je agenda en kom langs om samen met ons deze bijzondere mijlpaal te vieren!

Lees verder

Hottub vs. Opzetzwembad: Duurzame keuze

Geplaatst op 17 Jul, 2024

Wordt het nu eindelijk zomer? Of toch niet? Wel of geen opzetzwembad in de tuin dit jaar? De Nederlandse zomers zijn vaak onvoorspelbaar. Wat een elektrische hottub, ook wel bekend als jacuzzi, zo ideaal maakt voor het Nederlandse klimaat, is zijn veelzijdigheid. Tijdens de onverwacht warme zomerdagen, stel je de temperatuur eenvoudig lager in voor verfrissing. Op koude winteravonden daarentegen, verwarm je het water tot een aangename 38 graden. Het maakt niet uit of het nu vriest of dat de zon schijnt – een spa staat altijd gereed voor gebruik.

Lees verder

TICRA brengt een bezoek aan Recreatiecentrum 'De Kluft'

Geplaatst op 10 Jul, 2024

Onlangs bezochten wij Oeds van den Berg van Recreatiecentrum 'De Kluft', gelegen in het hart van Nationaal Park Weerribben-Wieden in Ossenzijl. Deze unieke bestemming biedt een scala aan verblijfsopties, waaronder kampeerplaatsen, een jachthaven en diverse verhuuraccommodaties. Sinds eind april is dit veelzijdige recreatiecentrum verrijkt met de toevoeging van de Camping Pods van TICRA Glamping.

Lees verder

TICRA Outdoor Living & Wellness Event

Geplaatst op 02 Apr, 2024

Op 2e Pinksterdag organiseert TICRA opnieuw een bijzondere dag in haar showroom en showtuin. Laat je zintuigen prikkelen door de outdoor & wellness producten van TICRA.

Lees verder

Camping Marbacka over de Camping Pod

Geplaatst op 27 Mar, 2024

Omgeven door natuur helemaal tot rust komen, Camping Marbacka speelt hierop in als geen ander. Daniëlle Pellenbarg, sinds 8,5 jaar eigenaresse van het in 1965 gestarte familiebedrijf, doet er alles aan om dit concept zo goed mogelijk te realiseren voor haar gasten. “We zijn een kleine camping, onze gasten kiezen echt voor de rust en een unieke ervaring”.

Lees verder

Overige blogs

TICRA brengt een bezoek aan Recreatiecentrum 'De Kluft'

Onlangs bezochten wij Oeds van den Berg van Recreatiecentrum 'De Kluft', gelegen in het hart van Nationaal Park Weerribben-Wieden in Ossenzijl. Deze unieke bestemming biedt een scala aan verblijfsopties, waaronder kampeerplaatsen, een jachthaven en diverse verhuuraccommodaties. Sinds eind april is dit veelzijdige recreatiecentrum verrijkt met de toevoeging van de Camping Pods van TICRA Glamping.


De Camping Pod op maat

De nieuwe Camping Pods staan op een prachtige open plek met uitzicht over de jachthaven, een ideale setting voor een ontspannen verblijf. Oeds van den Berg heeft gekozen voor de Camping Pod All-seasons met afmetingen van 325x660 cm. Deze volledig geïsoleerde accommodaties zijn in samenwerking met TICRA volledig naar wens samengesteld en ingericht.

Zo is er gekozen voor een houten keukenblok, compleet uitgerust met een koelkast en fornuis. Ook zijn de accommodaties uitgerust met een sanitaire ruimte die hij zelf heeft voorzien van een toilet. Een belangrijk aspect voor Oeds was het bieden van een ruimere slaapplek. "Ik wilde graag dezelfde maat aanhouden als al onze andere verblijven zodat we dezelfde dekbedovertrekken kunnen gebruiken," vertelt Oeds. De standaard bed breedte van 140 cm is daarom door TICRA vergroot naar een queensize bed door de sanitaire ruimte te verkleinen en het keukenblok aan te passen.


Foto: Het keukenblok is op maat gemaakt zodat de toiletdeur hier in past.

Comfort en Gemak

Naast de praktische aanpassingen heeft Oeds ook aandacht besteed aan het comfort en onderhoudsgemak van de Camping Pods. "Ik was op zoek naar een onderhoudsvriendelijke vloer die eenvoudig schoon te maken is. Na even gezocht te hebben, is deze vloer voor ons de ideale oplossing." legt hij uit. Ook de keuze voor de meubelen waren zorgvuldig: "We wilden een comfortabele slaapbank en deze zijn veruit de beste die wij zijn tegengekomen."

Positieve Ervaringen van Gasten

De feedback van gasten die in de nieuwe Camping Pods zijn verbleven zijn zeer positief. Een van de gasten deelt hun ervaring: "We overnachten hier met zijn drieën en alles wat we nodig hebben zit erin. De prijs/kwaliteit verhouding is goed en we genieten hier heerlijk van het uitzicht over de haven."

 

 

Specificaties van de Camping Pods:

  • Afmeting: 325x660 cm
  • All-seasons: volledig geïsoleerd
  • Houten keukenblok
  • Premium ramen, deuren en sierlijsten

 

Recreatiecentrum 'De Kluft' biedt mede dankzij de samenwerking met TICRA Glamping een onvergetelijke glamping-ervaring in een van de mooiste natuurgebieden van Nederland.

Ben jij geïnspireerd door 'De Kluft' en wil jij ook één van TICRA haar accommodaties op je camping of recreatieverblijf realiseren? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom in Dronten of Maastricht.