Skip

DIY: Zelf je houten hottub bouwen met een bouwpakket

Onze volledig houten hottubs kunnen als bouwpakket worden geleverd.

De hottub bouwpakketten zijn leverbaar in diverse afmetingen en houtsoorten zoals Nordic Grenen, Thermowood en Canadees Red Cedar.

De kunststof hottubs met houtombouw worden in de fabriek gemonteerd en in één geheel aangeleverd, door het lichte gewicht en sterke eigenschappen van LDPE kunststof, zijn de hottubs makkelijk verplaatsbaar en op hun plek te plaatsen. Na levering is de hottub direct gereed voor gebruik! Indien gewenst kan deze ook als bouwpakket geleverd worden, de LDPE kunststof kuip bestaat wel uit één geheel en de ombouw wordt er dan los bij geleverd. 

Houten hottub thermowood bouwpakket zelf monteren

Hottub zelf in elkaar zetten

Wilt u de hottub op een locatie plaatsen dat moeilijk te bereiken is omdat de doorgang van een steeg te smal is, de tuin geen doorgang heeft of om een andere reden? Dan kunt u zelf de planken van de hottub naar de tuin of het dakterras tillen zodat u de hottub daar kan opbouwen.

Doe-het-zelf handleiding

Bij het leveren of afhalen van de hottub krijgt u van ons een doe-het-zelf handleiding waar het monteren van de hottub stap voor stap wordt toegelicht. Bekijk ook onze hottub bouwpakket installatievideo.

Laat je hottub opbouwen door een professionele monteur

Optioneel kan ook één van onze ervaren monteurs de hottub voor u opbouwen, neem voor meer informatie over de mogelijkheden vrijblijvend contact op.

Eerste keer de hottub vullen met water

Wanneer de hottub volledig gemaakt is van hout, is de kans groot dat er water uit de hottub lekt wanneer u de hottub voor het eerst vult met water. Ongetwijfeld schrikt u hiervan, maar we kunnen u geruststellen. Door de hottub te vullen met water zal het hout zich uitzetten. In verloop van tijd zal de hottub niet meer lekken omdat het hout is uitgezet en zijn werking heeft gedaan.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blog

Lees verder

Lees verder

Lees verder

Lees verder

Lees verder

Lees verder

Vorige
Volgende
Search

Harvia M3 met zijwanddoorvoer

• Houtgestookte saunakachel
• RVS afwerking voor duurzaamheid
• Efficiënte en gelijkmatige warmteverdeling
• Voorzien van aslade voor eenvoudige schoonmaak
• Aanbevolen voor ruimtes tot 13 m²
• Incl : RVS schoorsteenset, hitte beschermplaten en saunastenen

Neem direct contact op via:
Tel. nr: +31 321311564

Openingstijden:

Ma t/m vr: 8:30 – 17:30u
Zaterdag: 9:00 – 16:00u

De Oude IJssel 14
8253 PV Dronten

Showroombezoek plannen