Skip

Buitenleven

Volop relaxen in je tuin

Een lang gedekte tafel van prachtig cederhout met je liefste vrienden eraan. Een sappig stuk vlees op de grill. Iemand leest een boek in de schommelstoel. Afkoelen met de buitendouche na bubbelen in de hot tub of een stomende saunasessie. Je voelt het al. Het beste van het buitenleven is waar natuur en comfort samenkomen. Met onze buitendouches, tuinmeubelen en grill- en kookproducten creëer je de ultieme buitenbeleving in jouw tuin.

ticra - buitendouches

Buitendouches

ticra - buiten koken

Buiten koken

ticra - tuinmeubelen

Tuinmeubelen

ticra - wellness

Accessoires

Waarom kiezen voor TICRA?

Ultieme ontspanning

Voor jong en oud

Buiten zijn doet de gezondheid goed

Een echt buitenleven gevoel 

Weersbestendige producten

Gemakkelijk te onderhouden  

Kom je binnenkijken? Bezoek onze virtuele showroom

Alles wat je wilt weten over de
ultieme buitenbeleving

Ja dat kan. Alle Polar Grill modellen worden optioneel geleverd met een speciale schoorsteenset bestaande uit een schouw, een regenkap en 3 enkelwandige schoorsteenpijpen. Hiermee zijn de Polar Grills te plaatsen onder een veranda, prieel, tuinhuis, tuinkamer en Finse Kota.
Ben je van plan om de Polar Grill te plaatsen onder een overkapping? Dan adviseren wij om geïsoleerde kachelpijpen door middel van een dakdoorvoer te bevestigen. Hiermee zorg je voor een waterdichte en stabiele constructie.

Bij barbecueën worden de producten langzaam en rustig gaar bij een matige hitte (80-160°C). Hierbij ligt het voedsel niet direct boven de warmtebron maar ernaast. De Polar Grill is zowel geschikt om mee te barbecueën (langzaam garen) als te grillen (snel garen bij grote hitte van 160-300°C). Ook kunt u er eten mee bakken, koken en de grill gebruiken als gezellig haardvuur ter terrasverwarming!

Het is raadzaam om de Polar Grill na elk gebruik schoon te maken met warm water en schoonmaakmiddel.. Wanneer de grill is afgekoeld kan je het as verwijderen uit de aslade.

Ja dat kan. De Polar Grill wordt naast het grillen ook vaak gebruikt als terraskachel. Met schoon en droog hout creëer je een sfeervolle terrashaard.

De Polar Grill wordt standaard geleverd met een verstelbare grillrooster, pannen- en koffiepothouder. Hiermee is het mogelijk om pannen en een theepot tegelijk te verwarmen. Met de verstelbare grillrooster is het mogelijk om vis te roken.

Persoonlijk advies?

Wij helpen je graag! Onze experts begeleiden je stap voor stap door alle mogelijkheden en denken mee over de beste keuzes.

Ticra logo groot

Neem direct contact op via:
Tel. nr: +31 321311564

Openingstijden:

Ma t/m vr: 8:30 – 17:30u
Zaterdag: 9:00 – 16:00u

De Oude IJssel 14
8253 PV Dronten

Contact Verzoek

Search

Harvia M3 met zijwanddoorvoer

• Houtgestookte saunakachel
• RVS afwerking voor duurzaamheid
• Efficiënte en gelijkmatige warmteverdeling
• Voorzien van aslade voor eenvoudige schoonmaak
• Aanbevolen voor ruimtes tot 13 m²
• Incl : RVS schoorsteenset, hitte beschermplaten en saunastenen

Neem direct contact op via:
Tel. nr: +31 321311564

Openingstijden:

Ma t/m vr: 8:30 – 17:30u
Zaterdag: 9:00 – 16:00u

De Oude IJssel 14
8253 PV Dronten

Showroombezoek plannen