Skip

Een terugblik op de Recreatie Vakbeurs 2023

Op 14, 15 en 16 November stond TICRA met de ‘Camping Pod’ en ‘Glamping Barrel’ op de Recreatie Vakbeurs. Op de beursstand van TICRA zijn veel mensen de unieke glamping accommodaties binnengelopen en hebben een tour door de virtuele showroom kunnen doen voor extra inspiratie!

Het was voor TICRA de eerste keer dat zij op de Recreatie vakbeurs stonden en ze waren vlakbij het restaurant te vinden. Tijdens het eten waren veel nieuwsgierige ogen gericht op de enorme bubbel en gluurden voorbijgangers even snel door het raam bij de Camping Pod naar binnen. Het team heeft tijdens de vakbeurs veel recreatie-eigenaren te woord gestaan, geadviseerd en geïnformeerd over de velen mogelijkheden.

Er was ontzettend veel animo voor het aanbod van TICRA Glamping, mede door de juiste prijs-kwaliteitsverhouding en efficiënte inrichtingen van de accommodaties. Ben jij niet in gelegenheid geweest de beurs te bezoeken, maar wil je de recreatie accommodaties van TICRA in het echt komen bekijken? Dan ben je welkom in de 1200 m² showroom en showtuin. Bekijk onze openingstijden en neem contact op met één van onze specialisten voor een afspraak.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blog

Lees verder

Lees verder

Lees verder

Lees verder

Lees verder

Lees verder

Vorige
Volgende
Search

Harvia M3 met zijwanddoorvoer

• Houtgestookte saunakachel
• RVS afwerking voor duurzaamheid
• Efficiënte en gelijkmatige warmteverdeling
• Voorzien van aslade voor eenvoudige schoonmaak
• Aanbevolen voor ruimtes tot 13 m²
• Incl : RVS schoorsteenset, hitte beschermplaten en saunastenen

Neem direct contact op via:
Tel. nr: +31 321311564

Openingstijden:

Ma t/m vr: 8:30 – 17:30u
Zaterdag: 9:00 – 16:00u

De Oude IJssel 14
8253 PV Dronten

Showroombezoek plannen