Skip

Hottub's

Tover je tuin om tot wellness oase

Hottub’s of spa’s zijn een genot voor jong en oud. Dobberen in het warme water. De geur van buiten. De geluiden van de natuur. Of je nu omringt bent met je lievelingsmensen of even een moment voor jezelf neemt. Eén ding weten we zeker: zit je er eenmaal in, dan wil je er niet meer uit. We hebben verschillende soorten hottub’s; Elektrisch of Houtgestookt. Met bubbels of zonder. Welke past bij jou?

Elektrische hottub's

Elektrische Hot tubs

Hottub accessoires of benodigdheden

Accessoires

Houtgestookte hottub

Houtgestookte Hot tubs

Hottub aanbieding

Aanbieding

Waarom een Hottub van TICRA?

Ultieme ontspanning

Een echt buitengevoel

Plezier voor jong en oud

Lange levensduur

Simpel schoon te houden

Comfortabele zitting

Kom je binnenkijken? Bezoek onze virtuele showroom

Alles wat je wilt weten over een Hottub

Bij TICRA outdoor kun je online een houtgestookte of elektrische hottub bestellen. Ook ben je welkom in onze ruime showroom om verschillende modellen te bekijken. Onze wellness-specialisten nemen je wensen met je door en begeleiden je door de keuzes.

Je kunt de hottub o.a. bezichtigen in onze 1200m² showroom in Dronten, wij hebben hier diverse houtgestookte en elektrische spa modellen klaar staan in verschillende maten. Wil je alvast een voorproefje van ons aanbod? Neem dan een virtuele tour door onze outdoor en wellness showroom.

 

De opwarmtijd van een hottub is afhankelijk van verschillende factoren zoals; de buiten- en water temperatuur, grootte van de hottub, wel/geen gebruik van een deksel, soort brandhout of de wijze van stoken.  Het opwarmen van een houten hottub duurt gemiddeld 2 tot 3 uur en hottubs voorzien van kunststof binnen badkuipen duurt gemiddeld 2 uur. Hottubs zijn uit te breiden met een extra krachtige kachel, deze verkort de opwarmtijd naar 1,5 uur. 

Wanneer er vocht aanwezig is in uw kachel is de kachel gelukkig niet lek en het aanwezige water is vaak condens of regenwater. Door de temperatuurverschillen kan er namelijk condens ontstaan in uw kachel. Ook kan er bij regen wat regenwater via de kachelpijp in uw kachel lekken.

De hottub dient op een vlakke en verharde ondergrond geplaatst te worden. Wanneer het houten bad gevuld wordt met water kan het gewicht oplopen tot 2.000 kg.

Door de handige afvoer met kraan en aansluiting voor een afvoerslang kunt u de hottub leeg laten lopen en het water afvoeren naar de daarvoor bestemde plaats. Als u geen chemicaliën in uw hottub gebruikt kunt u het water ook hergebruiken om bijvoorbeeld de planten water te geven. Mocht u geen afvoer onder de hottub wensen of deze ingraven dan kunt u de hottub ook legen met een dompelpomp.

Door de hottub regelmatig aan de binnenzijde schoon te maken, houdt u de hottub in goede conditie. U kunt de hottub schoonamken met een mild schoonmaakmiddel zoals groene zeep.

Bij elke hottub wordt een gebruiksaanwijzing meegeleverd waarin u kunt vinden hoe u de hottub kunt gebruiken en schoonhouden. Voor de kachelpijp geldt dat deze precies past in de daarvoor bedoelde aansluiting van de kachel. Dit zorgt ervoor dat lekkend roet, dat kan ontstaan door roetvorming en vocht in de kachelpijp, in de kachel terechtkomt en niet in het water.

Persoonlijk advies?

Wij helpen je graag! Onze experts begeleiden je stap voor stap door alle mogelijkheden en denken mee over de beste keuzes.

Ticra logo groot

Neem direct contact op via:
Tel. nr: +31 321311564

Openingstijden:

Ma t/m vr: 8:30 – 17:30u
Zaterdag: 9:00 – 16:00u

De Oude IJssel 14
8253 PV Dronten

Contact Verzoek

Search

Harvia M3 met zijwanddoorvoer

• Houtgestookte saunakachel
• RVS afwerking voor duurzaamheid
• Efficiënte en gelijkmatige warmteverdeling
• Voorzien van aslade voor eenvoudige schoonmaak
• Aanbevolen voor ruimtes tot 13 m²
• Incl : RVS schoorsteenset, hitte beschermplaten en saunastenen

Neem direct contact op via:
Tel. nr: +31 321311564

Openingstijden:

Ma t/m vr: 8:30 – 17:00u
Zaterdag: 9:00 – 16:00u

De Oude IJssel 14
8253 PV Dronten

Showroombezoek plannen