Skip

Tuinhuizen

Ontsnap aan het dagelijkse leven

Onze Finse Kota tuinhuizen passen in elke tuin. Klein of groot, op een betegeld terras of strak gazon. Of het nu regent of stralend zonnig is, een Finse Kota zorgt ervoor dat je altijd heerlijk in je tuin vertoeft. Ultieme buitenluxe dus. Van binnen is de kota in te richten zoals jij dat wilt. Misschien een heerlijke sauna of een grillhuis waarin je samen gezellig kunt tafelen. Onze tuinhuizen brengen een uniek buitenleven. Het hele jaar door. 

Finse Kota accessoires

Accessoires

Finse kota's

Finse Kota aanbiedingen

Acties

Waarom een Finse Kota van TICRA?

Charmante uitstraling 

Een ultieme hide-away

Lange levensduur 

Geïsoleerde paneelwanden, vloer en dak 

In te richten naar wens

Verhoogt de waarde van je huis

Kom je binnenkijken?
Bezoek onze virtuele showroom

Alles wat je wilt weten over een tuinhuis

De fundering van een Finse Kota dient op een vlakke ondergrond geplaatst te worden, bij voorkeur van steen of beton. Bij de bestelling ontvang je een tekening met de exacte maten van de fundering.

De Finse Kota kun je met behulp van de gedetailleerde handleiding zelf opbouwen. Naast de handleiding ontvang je ter ondersteuning ook diverse opbouw foto’s van de kota. Veel delen zijn in de fabriek al voor gemonteerd, wat het opbouwen van de kota een stuk eenvoudiger maakt. Wanneer er tijdens het opbouwen van de kota toch nog vragen zijn, kun je hiervoor altijd contact met ons opnemen om samen tot een mooi resultaat te komen.

De Finse kota’s van grenen hout dienen behandeld te worden met een beits. Wij adviseren je een beits van het Finse merk Tikkurila te gebruiken. Tikkurila is een kwalitatief hoogwaardige beits voor houten woningen, buitensauna’s en tuinhuizen.

De Finse Kota is geschikt voor vele doeleinden. Naast barbecueën en gezellig rond het haardvuur zitten, kan de kota ieder seizoen gebruikt worden voor gezellige muziekavonden, kinderfeestjes etc. Zonder grill wordt de kota ook toegepast als atelier, ontspanningsruimte, tuinhuis, buitensauna en kantoor.

Voor het plaatsen van een kota is er veelal een vrijstelling van vergunning. Echter hangt dit wel af van het formaat, de locatie waar je het wilt plaatsen en in welke gemeente je woont.

Op de volgende website kun je de mogelijkheden bekijken www.omgevingsloket.nl. Of neem contact op met je eigen gemeente.

Persoonlijk advies?

Wij helpen je graag! Onze experts begeleiden je stap voor stap door alle mogelijkheden en denken mee over de beste keuzes.

Ticra logo groot

Neem direct contact op via:
Tel. nr: +31 321311564

Openingstijden:

Ma t/m vr: 8:30 – 17:30u
Zaterdag: 9:00 – 16:00u

De Oude IJssel 14
8253 PV Dronten

Contact Verzoek

Search

Harvia M3 met zijwanddoorvoer

• Houtgestookte saunakachel
• RVS afwerking voor duurzaamheid
• Efficiënte en gelijkmatige warmteverdeling
• Voorzien van aslade voor eenvoudige schoonmaak
• Aanbevolen voor ruimtes tot 13 m²
• Incl : RVS schoorsteenset, hitte beschermplaten en saunastenen

Neem direct contact op via:
Tel. nr: +31 321311564

Openingstijden:

Ma t/m vr: 8:30 – 17:30u
Zaterdag: 9:00 – 16:00u

De Oude IJssel 14
8253 PV Dronten

Showroombezoek plannen